суботу, 4 лютого 2012 р.

Значок "Мукачівська трикотажна фабрика"

1998
ВАТ „Мукачівська трикотажна фабрика” „Мрія” була заснована в 1973 році. З 2005 року фабрика є дочірнім підприємством АТ „Утенос трикотажас” (Литва, www.ut.lt). ВАТ "Мукачівська трикотажна фабрика "Мрія" -  спеціалізується на виробництві трикотажних виробів. Для виготовлення виробів використовуються полотна, виготовлені в Литві: бавовна, віскоза, модал. Частина продукції для українського ринку імпортується з  АТ „Утенос трикотажас”.
      ВАТ „МТФ „Мрія” приблизно 75% виробленої продукції експортується через АТ „Утенос трикотажас”. Замовниками продукції є великі супермаркети одягу в Швеції, Фінляндії, Німечині, Франції, Швейцарії, Австрії, Іспанії і т.д. Інша частина продукції продається покупцям України.
     На теперішній час на фабриці працює 363 працівника. На підприємстві запроваджено потужну соціальну підтримку працівників.
На значку зображення старого корпусі фабрики, що знаходиться на розі вулиць Горького і Вокзальної. Будівля зведена за часів Чехословацької Республіки для технічного училища, під час угорської окупації 1938-1944 років в ній знаходилася жандармська школа.
Фото 30-х років

Немає коментарів:

Дописати коментар