понеділок, 27 лютого 2012 р.

Значок "Чемпіонат України серед юніорів з лижного туризму 2010".


12-16 лютого 2010 року у селищі Ясіня Рахівського району Закарпатської області відбувся Чемпіонат України серед юніорів з лижного туризму.
Захід проводився Міністерством освіти і науки України та Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді.
У чемпіонаті взяли участь команди Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької областей, Києва та Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
До програми заходу увійшли змагання на дистанціях "Лижний маршрут" та "Смуга перешкод", під час яких діти рухалися за азимутом, долали лавинонебезпечні схили, показували свою майстерність при швидкісному спуску, підйомі по схилах "драбинкою" і зигзагом, демонстрували вміння надавати першу медичну допомогу, транспортували "потерпілого" на нартах та багато іншого.
Переможцями змагань на дистанції "Смуга перешкод" визнані команди Волинської області (1 місце), Сумської (2 місце) та Закарпатської (3 місце) областей; на дистанції "Лижний маршрут" - команди Волинської (1 місце), Закарпатської (2 місце) та Івано-Франківської (3 місце) областей. У загальнокомандному заліку 1 місце посіла команда Волинської області (тренер Тананайський Ю. В.), 2 місце – Закарпатської (Левинець М. М.), 3 місце - Рівненської областей (Бабенко Ю.А.).

Немає коментарів:

Дописати коментар